dilluns, 18 d’abril de 2011

crònica de la presentació a Benicarló (Noticias964)

Font: Noticias964

Un any més Benicarló ha celebrat la XXV Mostra Local del Llibre, en la que han participat les llibreries de la ciutat, oferint totes les seues novetats i amb un descompte del deu per cent en cada o dels llibres posats a la venda. 

La jornada al coincidir amb el Diumenge de Rams va començar amb poc de públic, però passat el migdia els benicarlandos, i també molts visitants que ja s’han arribat per a passar les vacacions de Setmana Santa, en la seua gran majoria catalans, també s’han acostat a esta fira que enguany si que ha comptat amb bon temps.
Un dels actes a destacar durant tot el matí, ha sigut la firma d’exemplars per diversos escriptors que s’han donat cita a Benicarló, després de la invitació rebuda per part d’Onada Edicions i l’Ajuntament de Benicarló.
Escriptors que han presentat els seus últims treball al públic: “La senda negra” de Josep Va usar, L´atzocac del perdedor de Manel Joan i Aranyó, Del fuet a l´aigua de Francesc Monpó, Emergència al País de la Màgia de Cinta Arasa i Cristina Girol, Món animal de Jordi Colonques, El secret del guerrer hongarés de Vicent Andreu Navarro, Cantaments d’Ivan Brull, Tendències de Rosa Maria Isart i L´arquitectura popular de Peníscola.
Vicent Ferrer i Julià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada