dimarts, 15 de novembre de 2011

Vull el diari (Ximples)


Vull el diari, pren un euro. Però no vull el dvd, ni el fascicle enciclopèdic, contes, llibres ni cd's. Què no entens que només vull el diari i prou?. Si no et pare els peus eres capaç de vendre'm el quiosc.
Vull el diari i prou, no me vengues LA RAZÓN, ni la oferta dels diumenges, ni la revista del cor. Vull el diari i prou, ni tots els col·leccionables, ni les peces desmuntables d'un vaixell amb el motor.
Ni la peli, ni la sèrie, ni el documental, no vull un estoig de maquillatge, ni una gorreta pel cap. No vull receptes de cuina, jo ja sé cuinar, no vull butlletes regal, per anar-ne acumulant.
Vull llevar-me amb les notícies, no rebre lliçons d'anglès, mentre prenc el desdejuni, no és moment d'aprendre res. Amb mi no faràs negoci, sols vull un munt de papers. Guarda totes eixes capses, no vull carregar més pes.
Vull el diari i prou, no vull un pamflet d'esports, ni el catàleg de joguines, ni les pàgines salmó. Vull el diari i prou, deixa ja d'atabalar-me. Cobra't i deixa que marxe, cobra'm ja! fes-me el favor!


Escolteu-la (feu clic a sota)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada